Terasz építés

Terasz építés tartós megoldással, környezetbarát módon: Twinson!
Teraszburkolat, mely könnyen telepíthető és nem igényel sok figyelem ráfordítást az idők folyamán.
Teraszépítés a PVC és a fa legjobb tulajdonságait ötvöző anyaggal.
Árajánlatkérés és ingyenes tanácsadás várja leendő vásárolóinkat.

A Twinson teraszburkolat 100%-ban újrahasznosítható, így a keményfa környezetbarát alternatívája. Míg a keményfa kitermelése a veszélyeztetett trópusi esőerdőkben történik, addig a Twinson PEFC fenyőfát tartalmaz, amely gyorsan nő és kitermelése állandóan újraültethető erdőkben folyik.

Kérdezzen vagy rendeljen telefonon a +36-1-466-9358-as számon, vagy online!

Terasz építés

O – TERRACE
A Twinson teraszburkolat biztosítja az Ön számára a fa valamennyi előnyét, miközben élvezheti a PVC egyedülálló tulajdonságait is. A fa és a PVC egyesítésével létrehozott teljesen új anyagból készült O-Terrace lapok megfelelnek a kültéri padlóburkolatokkal szemben támasztott valamennyi elvárásnak: vízálló és szilárd, minimális karbantartási igényű és attraktív.
A Twinson teraszburkolat egyesíti a fa melegségét a PVC tartósságával. Természetes megjelenésének köszönhetően az O-Terrace burkolólapok harmonikusan egybeolvadnak környezetükkel. A Twinson vízállóságának köszönhetően terasza állandóan újként fog hatni, mivel az O-Terrace nem hasad és szálkamentes. Kiválóan alkalmas a kerti járdától a medence szegélyéig, bármilyen kültéri járófelület burkolására.

Tegye fel kérdéseit munkatársunknak telefonon a +36-1-466-9358-as számon, vagy kérjen tanácsot/árajánlatot online!

A O-Terrace lapok anyagának köszönhetően többé nem kell határt szabnia fantáziájának! A legegyszerűbb kialakítástól a legkülönbözőbb geometriai alakzatokig a Twinson anyagával bármit megvalósíthat. Építse meg álmai teraszát Twinsonnal!terrace06
Az O-Terrace burkolólapok és végzáró szegélyek 8 különféle természetes színárnyalatban kaphatók, a mandulabézstől az édesgyökér feketéig.
A Twinson anyag alkalmazásával teraszát vagy kerti járdáját egyedi, stílusos megjelenésű egységes egésszé varázsolhatja, amelyben hosszú éveken át örömét lelheti majd.

O – TERRACE +
Vízálló és robusztus, minimális ápolási igényű és attraktív: ez az  O-Terrace+ teraszburkolat!
A Twinson megerősítette korábbi egyedi fejlesztését, az O-Terrace burkolólapokat. Az O-Terrace+ teraszburkolati elemeket kifejezetten még nagyobb igénybevételre, és hosszú életre fejlesztették. Kiválóan alkalmas közterületek burkolására is. Építése ugyanolyan egyszerű és gyors, mint bármely más Twinson rendszeré.

Anyaga, megjelenése az O-Terrace burkolólapok minden előnyét magában hordozza. Az egyedülálló Twinson burkolóanyag egyesíti a fa melegségét a PVC tartósságával. Természetes megjelenésének köszönhetően az O-Terrace+ lapok harmonikusan egybeolvadnak környezetükkel. Az O-Terrace+ a legkiválóbb kültéri padlóburkoló anyag közterületi felhasználásokhoz, mint például kikötői mólók, szállodák, vendéglők, uszodák, stb.
Terasz építés PVC-ből vagy fából? Mindkettő! Twinson!

Legyen Önnek is terasza!

Kertes családi háza van, de valami még hiányzik az összképből? Nyaralóját újítaná fel? Kertje kényelmesebbé tételén fáradozik? Mi mindhárom kérdésre tudjuk a választ: változtasson és legyen Önnek is terasza!

Képzelje el, ahogy a meleg nyári napsugarak cirógatják a bőrét és Ön a kedvenc könyve társaságában ücsörög a vadonatúj teraszán. Ugye milyen vonzó elképzelés? Teraszt építeni nem is olyan bonyolult és időigényes feladat, mint gondolná. Különösen akkor nem, ha minket és a Twinson teraszburkolatot választja!  Minőségi burkolatainknak és a különleges burkolatanyagnak köszönhetően Ön könnyedén juthat új teraszhoz, szinte egyik napról a másikra.

Legyen Önnek is egy saját kis szigete, ahová elvonulhat és kipihenheti a hétköznapok fáradalmait! A saját terasz nemcsak praktikus és kényelmes, de könnyen tisztántartható és nem kell a gyep karbantartásával bajlódnia. Kedve szerint díszítheti növényekkel és a kényelmes kerti bútoroknak köszönhetően olyan, mintha a nappalijában üldögélne, mégis a friss levegőn lehet.

Ne habozzon tovább, legyen Önnek is terasza!

 

 

 

 

Hasznos tudnivalók teraszépítéshez

Megszületett a döntés: teraszépítésbe fogna? Jön a jó idő és elhatározta, hogy kiegészíti végre kertjét, kertes házát egy kényelmes terasszal? Mi segítünk Önnek! Olvassa el rövid útmutatónkat, hogy semmi ne kerülje el a figyelmét és könnyen, gyorsan hozzájuthasson új pihenőhelyéhez!

Ha megvan a terasz helye és nagysága, a pontos mérések, töltse fel sóderrel, homokkal a kijelölt területet. Egyengesse és tömörítse a töltőanyagot. A magasságnak megfelelően rögzítse a házfalon a keretlécet. Ahhoz, hogy a terasz kellő stabilitást kapjon, fektessen köveket a földbe, ezután jöhetnek a tartógerendák. Figyeljen arra, hogy pontos méréseket végezzen és párhuzamosan legyenek elhelyezve. Ezután már csak a pallók merőleges lerakása van hátra, illetve a burkolás.

Ez igazán egyszerűnek tűnik, azonban a tökéletes végeredmény érdekében érdemes szakemberek segítségét kérni.

Ha Twinson teraszburkolatot választ nemcsak költséghatékony, de esztétikus és könnyen kezelhető terasszal gazdagodhat. Keressen minket és lepje meg magát és családját nyárra egy új terasszal!

 

 

 

Hova tervezzük teraszunkat?

A ház tervezése során sokak fejében megfordul a gondolat, hogy hová tervezzük, hová építsük a teraszt, ahová bármikor kiülhetünk kellemes idő esetén. A terasz lehet akár a családi ebéd, vacsora kiváló helyszíne is, így érdemes olyan helyet választani tervezése során, amely mindenki igényeinek megfelel.

Érdemes végiggondolnunk, hogy hol töltjük a legtöbb időt a lakásban, például, ha szeretünk a nappaliban tartózkodni, akkor érdemes annak közelébe tervezni teraszunkat. Az étkezések miatt fontos a konyhára is gondolnunk, hogy ne legyen túl messze tőle, különben nehéz lesz megvalósítani a szabadtéri étkezéseket. Fontos odafigyelnünk arra, hogy minél jobban kapcsolódik az életterünkhöz a terasz, annál jobban bekerül használata a mindennapjainkba.

Ha Ön is teraszépítésen gondolkodik, tekintse meg kültéri teraszburkolataink széles választékát! A minőségi teraszburkolat segítségével a terasz hosszú évekig a család mindennapjainak része lehet, természetes hatásának köszönhetően esztétikus látványt nyújt vendégeink és családtagjaink számára!

 

 

 

 

További szempontok a terasz helyének meghatározásához

Elérkezett az ideje, hogy végre megépítse a saját teraszát? Egy terasz a kertben sok szempontból praktikus döntés, hiszen megépítése nem olyan időigényes és nem is olyan drága, mintha egy komplett verandával toldanánk meg a házat.

A terasz, legyen fedett vagy beépítetlen, alkalmas helyszín ahhoz, hogy kellemes környezetben, a mindennapok zsúfolt helyszíneitől távol, a természethez mégis közel pihenjünk, együtt legyünk a családdal.

A terasz kialakításának első lépéséről lesz szó, mégpedig a legmegfelelőbb hely megtalálásáról. A következő szempontokat ajánlott végig gondolni, ha azt szeretnénk, hogy valóban a legideálisabb helyen épüljön fel a terasz.

Ne legyen túlságosan kitéve a napsugaraknak, hiszen ez egy hűvös őszi napon előnyös, de a nyári kánikula idején már kifejezetten fullasztó. A napfény mellett a szél és az árnyék is mérvadó, hiszen olyan helyre van szükség, ami szélvédett, ugyanakkor a ház vagy a környező fák által találunk némi oltalmat adó árnyékot is.

Teraszépítéssel kapcsolatos kérdéseivel keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 

 

Egyedi és komfortos terasz Önnek is!

A tél lassan a végéhez közeledik, ilyenkor már minden tavaszváró elkezd azon gondolkodni, hogy hová ültesse a virághagymákat, melyik nyaralást foglalja le, vagy milyen felújításokat tervezzen otthonában. A teraszépítés is egy ilyen jó ötlet lehet a kertes házak tulajdonosai számára.

Ne elégedjen meg olyan terasszal, amilyen a szomszédjának is van, hanem bátran engedje el a képzeletét, és valósítsa meg a saját tervei alapján egyedi teraszát! Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje professzionális szakemberek segítségét a megvalósításban. Az alapoktól a burkolásig megtervezzük és felépítjük teraszát, korszerű alapanyagok felhasználásával és modern technológiák segítségével. Nem akadály a szokatlan elképzelés, a nehezített körülmények vagy a szoros határidő. Ön megrendeli, mi felépítjük!

Az egyedi és komfortos saját terasz csak egy telefonhívásra van Öntől! Teraszépítéssel kapcsolatos további tájékoztatásért és árajánlatért keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

teraszepites.hu1

 

 

 

 

A teraszburkolás alapvető hibáiról

Új terasz építését tervezi vagy csupán a meglévőre álmodott vadonatúj teraszburkolatot? Alaposan fontolja meg, hogy kire bízza a munkát, mert könnyen csalódhat az eredményben. A teraszépítésnek is megvan a maga menete, melybe könnyen hibák csúszhatnak, ha hozzá nem értő vagy tapasztalatlan kezekbe adjuk a szerszámokat.

Az egyik ilyen tipikus hiba a terasz építése során a lejtés hiánya. Igen, ha a terasz nincs bizonyos mértékig lejtősen kialakítva, akkor az esővíz, olvadó csapadék tócsákban megáll a teraszon, és beszivárog a teraszburkolat alá. Ez még abban az esetben sem szerencsés, ha olyan modern burkolatokkal dolgozunk, mint amilyen WPC teraszburkolat. A bejutott víz ugyanis összegyűlik, téli hideg esetén megfagy, és elkezdi megnövelni a burkolat térfogatát. Még akkor is veszélyes lehet, ha nincs tél, hiszen párolog és nedvesedést okoz a csapadék.

Döntsön körültekintően, és bízza terasza szakszerű kivitelezését hozzáértő szakemberekre. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb, ha teraszépítésen gondolkozik!

teraszepites.hu2